Naujas būdas skaičiuoti atlyginimą

Pastaruoju metu jaučiu, kaip keičiasi mano motyvacija dirbti, kadangi darbe sudiegtos naujos verslo valdymo sistemos. Nežinau tiksliai, kiek ir ko yra pakeista, kur dar yra atlikta modernizacija, tačiau galiu pasakyti, jog dabar man reikia ir pačiai vesti tam tikrą darbo apskaitą.

Ką aš skaičiuoju

VerslasŽinoma, kad tie skaičiavimai nėra įmanomi ir be mano pačios pastangų. Visų pirma aš, kaip ir kiekvienas darbuotojas, ateidami turime pasižymėti, kada atėjome. Kadangi visi projektų vadovai, asistentai ir administratoriai daugiausiai darbo nudirbame būtent būdami prie kompiuterio, tai čia verslo valdymo sistemos efektyvumas pasiteisina visu šimtu procentų. Kai tik pradedame dirbti, paspaudžiame mygtukus, kad mūsų darbo laiko apskaitos sistema į tai reaguotų, ir kažkur sukasi skaitliukai. Įdomu dienos pabaigoje pamatyti, kur dingo mūsų laikas. Įdomu, o kartais apmaudu suvokti, jog realiai dirbai ir kažką reikalingo kūrei tik 3 valandas iš 8. Tačiau juk būna visokių dienų. Esame samdomi pagal normalią darbo sutartį darbuotojai, todėl darbas vis tiek yra visada skirtingas, o atlyginimas toks pats. Jeigu būtume laisvai samdomi – tuomet reikėtų atsižvelgti į tai, kas užregistruojama. Kiekvieno mėnesio pabaigoje imami visos įmonės duomenys iš verslo valdymo sistemos, ir sumuojami, lyginami, analizuojami. Tai būna didelis ir svarbus aptarimas, nes jis parodo tam tikrus rodiklius apie mūsų darbo našumą.

Kas motyvuoja

Skaityti straipsnį “Naujas būdas skaičiuoti atlyginimą” »

Logotipų kūrimas: ką kompanijai reiškia puikiai atrodantis vizualus prekinis vardas?

Nors dauguma žmonių tai ir neigia, tačiau vis dažniau galime pastebėti, jog šiuolaikinėje verslo platformoje, o ypač internetinėje erdvėje, marketingas, o lietuviškai sakant rinkodara, tampa vis stipresniu įrankiu, galinčiu ne vien tik motyvuoti klientą pasinaudoti tam tikru pasiūlymu, tačiau be viso to ir įstrigti šio atmintyje ilgai, taip paverčiant pastoviu klientu.

Tiesą sakant, šiandieną apie vieną iš rinkodaros paslaugų ir norėtume pašnekėti – tai logotipų kūrimas, kuris, kaip pasiūlymas, mūsų krašto rinkoje dar nėra toks paplitęs, tačiau niekas nepaneigs tos minties, jog paslauga turi savitą svarbą ir kompanijoms gali suteikti išties nemažai naudos. Būtent šiandienos turinyje norėtume paaiškinti, kokias privilegijas, jeigu būtų galima taip išsireikšti, puikiai atrodantis prekinis vardas kompanijai galėtų atnešti, o taip pat ir žvelgiant iš vartotojo pusės – ką gi tai jam reiškia?

LogotipaiŽinome, jog mūsų šalyje išties neįtikėtinai didelė visuomenės dalis galvoja apie verslą, o galimai jau ir turi, stengiasi šį plėtoti. Esame įsitikinę, jog visiems asmenims logotipų kūrimas tema turėtų būti aktuali, bei naudinga – jeigu ne verslo tikslais, tai bent jau turite puikią progą išsiaiškinti, kaip jus veikia puikus prekinis vardas.

Skaityti straipsnį “Logotipų kūrimas: ką kompanijai reiškia puikiai atrodantis vizualus prekinis vardas?” »

Vasara tapo nepakeliama? turime sprendimą

Lietuviškas klimatas geba vis labiau nustebinti. Žiemos atrodo nepakeliamai šaltos, o tuo pačiu vasarą jaučiamės tarsi Afrikoje. Būtent todėl tinkamas vėdinimas gali užtikrinti, kad karštis jums nesukels jokio diskomforto. Oro kondicionierius, tokiu atveju, pats geriausias egzistuojantis pasirinkimas, kokį tik galima įvertinti. Ne tik todėl, kad oras namuose ar konkrečioje patalpoje bus kur kas vėsesnis, tačiau tuo pačiu ir grynesnis bei gaivesnis.

KondicionieriaiVienas iš dažniausių pasirinkimų, kodėl oro kondicionierius tampa labai vertinamas – kaina. Juk egzistuoja galimybė įsikurti gerą vėdinimo sistemą namuose arba biure, tačiau kadangi tai kaštauja didelių pinigų sumų, akivaizdu, kad pigiau yra įsigyti kondicionierių. Dažniausiai atsižvelgiama į tai, kad jo prireikia tik kelias savaites per metus, kad vėdinimo sistema jums šiuo atveju gali būti per daug brangus pasirinkimas. štai rasti kondicionierių už keliasdešimt eurų yra įmanoma. Tuo pačiu dažniausiai pastarasis puikiai atlieka savo funkciją ir sėkmingai yra naudojamas net kelerius metus. Jei teisingai jį prižiūrėsite – net ilgiau.

Skaityti straipsnį “Vasara tapo nepakeliama? turime sprendimą” »

Svarstyklės internetu: norintiems apsipirkti greičiau

Svarstyklės jūsų namamsKai planuojama įsigyti tam tikros paskirties svarstykles, neretais atvejais pasirenkamos internetinės parduotuvės, ir ši pasirinkimo galimybė tikrai gali būti viena geriausių: svarstyklės internetu gali būti užsakomos tikrai labai greitai, ir pateikti savo užsakymą galima nuotoliniu būdu. Tai galima padaryti bet kuriuo patogiu paros metu, kada tik atrasite šiek tiek laiko pateikti savo užsakymą. Dažniausiai tereikia paskirti vos keletą minučių užsakymo pateikimui, ir jau tada tereikia palaukti, kada jūsų pateiktą užsakymą pardavėjas patvirtins bei išsiųs užsakytas prekes.

Internetu parduodamų svarstyklių pasirinkimas visada yra pakankamai didelis, tad visai nesvarbu, kokios svarstyklės jus domina, visada bus galima atrasti tokius sprendimus, kurie geriausiai pateisintų jūsų lūkesčius. Galėsite pasirinkti tam tikrą dominančią svarstyklių kategoriją, ir čia tikrai galėsite rasti pakankamai daug jus dominančių svarstyklių. Pateikti užsakymą bus iš tiesų labai paprasta: galėsite įsidėti norimas svarstykles į virtualų prekių krepšelį, užpildyti pristatymui reikalingus duomenis bei apmokėti pasirinktas prekes. Pardavėjai dažniausiai patvirtina užsakymus artimiausią darbo dieną, ir tuomet užsakyta produkcija yra išsiunčiama. Jei nuspręsite pasirinkti savo šalies pardavėją, tokiu atveju galite būti garantuoti, kad nereikės ilgai laukti, kol užsakyta produkcija bus pristatyta, ir dažniausiai tai trunka vos kelias darbo dienas.

Skaityti straipsnį “Svarstyklės internetu: norintiems apsipirkti greičiau” »

Kompresoriai – taupių žmonių pasirinkimas

Darbiniai kompresoriaiTikrai neretai yra pagalvojama apie tai, kaip galima būtų sutaupyti pinigų, ir praktiški žmonės vis dažniau nusprendžia pasirinkti kompresorių, kuris gali padėti sutaupyti elektros energijos. Kompresoriai gali būti puikiu pasirinkimu, kada yra norima sutaupyti pinigų ir prisidėti prie gamtos išsaugojimo, kas šiandien tikrai yra labai aktualu.

Kompresorių pasirinkimas yra tikrai labai didelis, tad visada yra galima pasirinkti tokius produktus, kurie galėtų puikiai pateisinti kiekvieno lūkesčius. Visai nesvarbu, kokią prekybos vietą nuspręsite pasirinkti, galite net neabejoti, kad galėsite rasti pakankamai didelį tokios produkcijos pasirinkimą, ir tikrai galėsite atrasti pačias tinkamiausias prekes. Specialistai tikrai galės jums patarti, kokia pasirinkimo galimybė galėtų būti pačia geriausia, tad išsirinkti tinkamiausią produkciją nebus labai sudėtinga.

Kartais yra manoma, kad kompresoriai gali kainuoti labai brangiai, tačiau dėl kainos rūpintis tikrai nereikėtų – tai tikrai nekainuos taip brangiai, kaip kartais yra manoma, ir ši investicija atsipirks pakankamai greitai. Kompresorių tarnavimo trukmė yra gana ilga, todėl galite būti užtikrinti, jog ši investicija atsipirks su kaupu. Norint, kad kompresorių kaina būtų pati geriausia, galite tiesiog palyginti įvairių produktų kainas skirtingose prekybos vietose, ir tai padės jums pasirinkti tokius pardavėjus, kurie gali pasiūlyti prekių jums palankiausiomis kainomis.

Skaityti straipsnį “Kompresoriai – taupių žmonių pasirinkimas” »