Originalaus vaikų kambario idėjos

Vaikų kambario spintosDaugeliui jaunų tėvelių nemažą galvos skausmą sukelia vaikų kambario įrengimas. Jis turi būti saugus, kokybiškai įrengtas, o taip pat patrauklus ir žaismingas. Atkreipkite dėmesį į vaiko amžių, esamus ir būsimus poreikius ir, priklausomai nuo galimybių, su interjero dizainerio ar be jo pagalbos, pradėkite kurti. Kadangi didžiausią vaiko kambario dalį sudaro sienos, jas galite originaliai ištapetuoti arba sieną paversti lenta, ant kurios mažylis galėtų piešti. Nebijokite eksperimentuoti, žaisti su spalvomis. Jei kambario namus tapetuosite, nebijokite pasirinkti keleto skirtingų tapetų. Vaikams augant, keičiantis, keisis ir jų kambarys, todėl rekomenduojama naudoti ateityje lengvai pakeičiamas medžiagas. Vaikų kambario spintos, kurias galite užsisakyti tokiose svetainėse kaip „Eurospintos“, taip pat gali būti žaismingos, spalvotos tam, kad skatintų jų smalsumą, žaismingumą, norą pažinti pasaulį. Su profesionalų pagalba galite išsirinkti nepavojingą, saugią spintą su užraktu ar be jo. Vaikų kambario spintos gali būti ne tik praktiškas, bet ir interjerui žaismingumo suteikiantis objektas.

Skaityti straipsnį “Originalaus vaikų kambario idėjos” »

Kaip šviesa gali pakeisti namus

Domus galerija siūloĮrenginėjant naujus namus, visada turėtų dominti ir geriausi apšvietimo sprendimai jiems. Juk būtent nuo jųpriklausys, ar tinkamai atsiskleis įrengto interjero grožis. Baldų salone Domus galerija mes matome išstatytus puikius baldus, bet jie mums atrodo daug gražiau negu kokiame prastame baldų sandėlyje ir dėl to, kad yra tinkamai apšviesti. Centrinė užpildanti šviesa, tinkamai parinktos akcentinės šviesos. Visa tai yra tokie apšvietimo sprendimai, kurie leidžia sukurti daug didesnę vertę net ir prasčiau atrodantiems baldams. Šviesa yra viskas, todėl dabar pakalbėkite konkrečiau apie apšvietimo sprendimus.

Užpildanti šviesa

Svarbiausias dalykas kambariuose bus užpildanti šviesa. Kas tai per velnias? Galbūt klausiate. Tai tiesiog pagrindinis didelis šviestuvas, kuris tiesiog užlieja šviesa didžiausią kambario erdvę. Turite pagalvoti, ar jums tikrai labiausiai reikia, kad ta užpildanti šviesa sklistų būtent nuo kambario vidurio. Galbūt kambarys pailgas ir protingiau yra tiesiog pakabinti dvi dideles lempas abejose pusėse. Taip pat gali būti ir kitokių užpildančios šviesos būdų. Tačiau dažniausiai būtent šis centras apšvietimas kabės palubėje maždaug per vidurį, ir tam bus naudojamas galingiausias žibintas ar liustras. Galite rinktis baltą šviesą, kuri labai veiks akis ir leis greitai prabusti, arba galite naudoti švelnesnę, gelsvą šviesą, jeigu jums tokios jums reikia ramesnėse erdvėse, tarkime, miegamajame.

Šviesų akcentai

Skaityti straipsnį “Kaip šviesa gali pakeisti namus” »