Universalūs rūbai prieškambario spintose

Atėjus žiemai daugelis iš mūsų persitvarko spintas ir jų turinį. Prieškambario spintos tampa pilnos nebe vasarinių lietpalčių ir kepuraičių, o šiltų paltų ir kailinių. Vasariniai ir šiltajam sezonui skirti rūbai nugula į gilesnes lentynas, vietą užleisdami šiltiems šalikams, megztiniams ir kojinėms. Ir nors įvairioms progoms kaip įmonės šventės ir gimtadieniai neprireikia labai šiltų rūbų, tačiau už lango krintant snaigėms neapsirengsi gėlėtos ,,Havajų“ stiliaus palaidinės. Tad kokie drabužiai kiekvienam mūsų gali pasitarnauti ir yra unversalūs visais metų laikais?

Prieškambario spintosPasak stilistų, universaliausi drabužiai yra klasikinio stiliaus. Prieškambario spintose tiek vyrai, tiek moterys turi turėti klasikinių spalvų kaip juoda, balta švarkelių ir kelnių. Šiuos drabužius galite vilkėti visais metų laikais dirbant oficialų darbą, reikalaujantį griežto aprangos bei taip pasipuošti einant į įvarias šventes, gimtadienius, teatro ar operos spektaklius. Kad su tuo pačiu drabužių deriniu kaskart neatrodytmėte vienodai ir nuobodžiai, nevenkite ryškių detalių kaip: moterims – įvairių papuošalų, ryškių spalvų marškinukų, o vyrai aprangą gali pagyvinti švarko atlape įsisegę ryškiaspalvę fantaziją ar taip pat kaip ir moterys, dėvėdami ryškius baltinius.

Skaityti straipsnį “Universalūs rūbai prieškambario spintose” »

Kaip išsirinkti tinkamą kompiuterį

Kai ateina rinktis naują kompiuterį, būna ir smagu ir neramu. Viena vertus, gera žinoti, kad greitai turėsi naują, puikų įrenginį, iš kitos pusės, kompiuterio paieška kartais yra gana sudėtina užduotis. Norisi nesuklysti, ir nežinai, kas geriau tiks, ar populiariausi kompiuteriai, ar kažkokių nežinomų firmų. Štai į ką reikia atkreipti dėmesį, renkantis kompiuterį.

Žinokite, kam jums reikės

Nauji kompiuteriaiPirmas patarimas yra ne iškart prasidedanti kompiuterio paieška, o trumpa apklausa jums. Kadangi kiekvienas gamintojas moka profesionaliai įtikinti, kad jo gaminama produkcija geriausia, tai ir kompiuterių reklama jus gali greitai paveikti. Gal geriausi ir populiariausi kompiuteriai jus tuojau pat papirks, ir nusipirksite kažką gero, populiaraus, bet ne visai tai, ko jums reikia. Tad kiekvieną kompiuterio paiešką rekomenduojame nuo apklausos sau, siekiant išsiaiškinti, ką jūs veiksite su kompiuteriu. Tą kriterijų, kad „kietai atrodysite“, siūlome apskritai išmesti. O jeigu juo vadovaujatės, tai galite toliau net neskaityti, šis straipsnis ne jums. Bet jeigu rimtai ieškosite atsakymo, greitai suprasite keletą dėsnių. Tarime, kad jums iš tiesų reikės mažesnio kompiuterio, nes daug su juo keliausite. O gal paaiškės, kad kaip tik reikia dideliu monitoriumi, nes esate grafikos dizaineris ir namuose norėsite dirbti su tokiu įrenginiu. Taip pat sumąstysite ir, kokio galingumo jums reikia. Jeigu kompiuteriu tik tekstus rašysite, tuomet tiks silpnesnis. Jeigu su juo ir daugiau kažką veiksite, tada, be abejo, reikės galingesnio.

Turėkite kainos limitą

Skaityti straipsnį “Kaip išsirinkti tinkamą kompiuterį” »