Nemėgstate apsipirkinėti? Išbandykite pirkimą internetu

Kartais žmonės sako, kad nekenčia apsipirkinėjimo ir išvardina įvairias priežastis, kodėl taip yra. Tačiau jie tikriausiai nebūna bandę 1a.lt ar kitų interneto parduotuvių, kurios būtent tų nemėgstamų savybių ir neturi. Kai kurie nemėgėjaivaikščioti po parduotuves jau atrado savo būdą pirkti – pirkti internetu, kiti dar tik atranda šį malonų kelią. Gal ir jūs esate tas žmogus, kuris sako, kad nemėgsta apsipirkti, tačiau internetu viskas būtų kitaip?

Nereikės niekur eiti

Pirkimas internetuDažnas dalykas, dėl kurio žmonės nemėgsta eiti į parduotuves, dėl to, kad tenka po jas vaikščioti. Jeigu dirbi įprastu grafiku, tai į parduotuvę ateini tada, kai ir visi kiti, ir taip tenka stumdytis tarp žmonių, kad galėtum pasižiūrėti į norimą prekę. Be to, jos ten gali nebūti, tada eini į kitą panašią parduotuvę. Tai išeikvojama daug jėgų. Ir jeigu planavote grįžę po darbo dar nuveikti kokį darbelį, gali būti, kad pakeliui užsukę į kelias parduotuves taip pavargsite, kad grįžę tik griūsite į lovą. O reikiamo pirkinio – gal taip ir negausite. Tad pirkimas internetu, pavyzdžiui, 1A parduotuvėje, visiškai apsaugo nuo tokio poveikio, nes tada išties nereikia niekur eiti ir galima viską gauti labai paprastai bei patogiai.

Nereikės bendrauti

Skaityti straipsnį “Nemėgstate apsipirkinėti? Išbandykite pirkimą internetu” »

Skirtingų įmonių tipai

Įmonių kūrimasJeigu nusprendžiame pradėti savarankišką oficialią veiklą, pradžioje galvojame apie jos idėją, apie savo darbą, apie tai, koks jausmas būtų tai daryti ir pan. Tokie klausimai kaip įmonės steigimo kaina, pradini o kapitalo poreikis, įvairūs formalumai užplūsta antrame etape. Tada netgi susimąstome: juk ir įmonė įmonei nelygu. Gali būti vienokia, gali būti kitokia – gali būti visokia. O kokios įmonės jums reikėtų? Jūs to nežinote, tačiau svarstote, kas būtų geriausia. Pažvelkime, kokių įmonių būna.

Uždaroji akcinė bendrovė

Paprastai uždaroji akcinė bendrovė, kitaip vadinama UAB, laikoma didelė įmone. Čia gali būti labai didelis darbuotojų skaičius, taip pat yra ir įvairių daug nuostatų, kurios lemia tai, kad reikia daug dirbti, kol pavyks teisingai viską įsteigti. Aišku, geriausia tada samdyti profesionalus, kurie tiesiog padėtų greitai ir lengvai įsteigti pageidaujamą įmonę. Taip pat akcinė bendrovė gali būti steigiama ir savarankiškai, bet tada bus sudėtingiau. Didelis UAB privalumas yra tas, kad ji turi savo kapitalą, savo biudžetą. Kai skelbiamas bankrotas, sudega akcijos, įmonės turtas, buvęs kapitalas, tačiau savo asmeniniais turtais nerizikuoja joks žmogus. Tai svarbu norintiems pradėti savarankišką turtą ir bijantiems, kad bankrotas atims iš žmogaus viską. Tad renkantis sudėtingą ir rizikingą verslo sritį, visada geriau atidaryti tikrą UAB su jos turtu, ir nerizikuoti savo bei šeimos finansiniu saugumu.

Mažoji bendrija

Skaityti straipsnį “Skirtingų įmonių tipai” »