Kokias paslaugas paprastai teikia veterinarijos klinikos?

Ne kiekviena vet klinika Vilniuje teikia visas veterinarijos paslaugas, tačiau yra tokių klinikų, kuriose galima gauti labai skirtingų paslaugų. Pavyzdžiui, tam tikrose iš jų galima atlikti labai sudėtingas procedūras, įsigyti receptinių vaistų. O kitose yra tik paprasta priežiūra. Štai paslaugos, kurių dažniausiai žmonės tikisi iš veterinarijos klinikų.

Pirminė naujagimio apžiūra

Taigi, pirmiausia vet klinikoje teikiamos paslaugos naujam gyvūnui prasideda vos jam gimus. Kai gimsta naujas šuniukas ar visa jų vada, atsakingi šeimininkai iškart gyvūnėlius veža pas veterinarą arba kviečiasi veterinarą į namus. Tik tuo tikslu, kad būtų patikrinta, ar viskas normalu, gerai. Aišku, daugybė žmonių mažylių neveda pas veterinarą dar gana ilgą laiką.

Skiepai

VET klinika VilniujeTaip pat vet klinika Vilniuje paprastai skiepija gyvūnus privalomaisiais skiepais. Tai būna laiba įvairūs skiepai ir jais galima užsiimti net ir paprastesnėms veterinarijos klinikoms. Visgi žmogus pats nusipirkti skiepų ir paskiepyti gyvūnų lyg ir negali, nes tą daryti turi medikas, be to, tiesiog nemokėtume suleisti vaistų gyvūnui (nors žmogui tą padaryti paprasčiau, nes žmogus yra nuspėjamas). Galiausiai, tie gyvūnai turi gauti tokius skiepus, kurių jiems reikia, o paprastas žmogus šių skiepų negali tiesiog pats nusipirkti.

Gyvūnų registracija

Skaityti straipsnį “Kokias paslaugas paprastai teikia veterinarijos klinikos?” »